1.Uses: Turbocharger or Coolant<br/>
2.Working Temperature: -40℃~260℃<br/>
3.Working Pressure: 0.3Mpa~1.2Mpa<br/>
4.Tensile Strength: ≥ 7.5 Mpa

Selang Silikon

1.Gunakake : Turbocharger utawa Coolant
2. Suhu kerja: -40 ℃ ~ 260 ℃
3. Tekanan Kerja: 0.3Mpa ~ 1.2Mpa
4. Kekuwatan tarik: ≥ 7,5 Mpa
1.Uses: Radiator, coolant , turbo charger connecter etc.</p>
2.Material: EPDM, NBR, SBR, CR, NR, ACM. </p>
3.Working Temperature: - 40℃~150℃.</p>
4.Working Pressure: 0.8Mpa~ 3Mpa.</p>

Selang Karet

1.Gunakake: Radiator, coolant, turbo charger konecter lsp 2.Bahan: EPDM, NBR, SBR, CR, NR, ACM. 3. Suhu kerja: - 40 ℃ ~ 150 ℃. 4. Tekanan Kerja: 0.8Mpa ~ 3Mpa.

PRODUK

Babagan Kita

Madeg ing taun 1999, Qisheng saiki duwe luwih saka 200 staf lan serangkaian produksi, tes, lan peralatan laboratorium canggih. Produk utama kami kalebu selang karet ekstrusi, selang karet cetakan, selang silikon, selang fluorosililikon lan produk seri liyane, akeh ditrapake ing bidang truk, bis, mobil penumpang, kendaraan teknik, kendaraan pertanian, kendaraan militer lsp.

INGKIR SAIKI