Babagan Kita

Qisheng

Linhai Qisheng Rubber and Plastic Product Co., Ltd., dununge ing kawasan industri Youxi, Linhai, Zhejiang, adoh saka 15 km saka Ningbo-Taizhou-Wenzhou

metu saka dalan gedhe lan 8 km saka dalan gedhe Taizhou-Jinhua kanthi akses transportasi sing trep. 

Linhai Qisheng Rubber and Plastik Product Co., Ltd., dununge ing kawasan industri Youxi, Linhai, Zhejiang, adohé 15 km saka dalan gedhe Ningbo-Taizhou-Wenzhou lan 8 km adoh saka dalan gedhe Taizhou-Jinhua kanthi akses transportasi sing trep. Madeg ing taun 1999, Linhai Qisheng nyakup wilayah jembar taun 18000lan area konstruksi 13000 . Kapasitas produksi tahunan macem-macem spesifikselang luwih saka 6 yuta potongan. Nganti saiki, Linhai Qisheng duwe luwih saka 170 karyawan, kalebu 32 teknisi teknik.

Linhai Qisheng duwe seri produksi canggih, peralatan uji coba lan laboratorium. Produk utama kita kalebu selang karet ekstrusi, selang karet cetakan, selang silikon, selang fluorosililikon lan produk seri liyane, akeh ditrapake ing bidang truk, bis, mobil penumpang, kendaraan teknik, kendaraan pertanian, kendaraan militer lsp. Produke apik ditampa ing wilayah Tiongkok, Eropa lan Amerika kanthi terus ngembangake reputasi lan pasar. Linhai Qisheng wis suwe nyedhiyakake Dongfeng Motor Corporation, AGCO Agriculture, JCB lan perusahaan liyane, lan wis entuk pujian saka kabeh pihak.

Linhai Qisheng wis menehi perhatian khusus marang kualitas produk. Kanthi tim sing berpengalaman lan sistem kontrol kualitas sing apik, Linhai Qisheng nampa sertifikat IATF 16949: 2016 lan ditrapake ing kabeh tahap produksi. Tingkat manajemen sing terus-terusan ningkatake pondasi sing kuat kanggo stabilitas kualitas produk. Kanggo nggedhekake riset ilmiah lan pangembangan, ningkatake kemampuan inovasi teknologi lan daya saing pasar, lan njamin pembangunan berkelanjutan perusahaan, Linhai Qisheng wis madeg Pusat Teknologi suwene 6 taun lan dianugerahi perusahaan teknologi tinggi nasional lan perusahaan adhedhasar teknologi Zhejiang . Ing taun 2020, Linhai Qisheng wis sukses duwe 20 sertifikat Paten Model Utility,

Miturut filsafat bisnis "saben selang bakal digawe paling apik kanggo para pelanggan", kanthi tulus ngundang para pedagang global supaya bisa kerja sama karo kita lan ningkatake pangembangan umum.

Piranti

Pameran