Selang Silikon CAC

  • Super High Temp Silicone Charge Air Cooler CAC Hose

    Sel Silikon Charge Charge Air Super High Temp

    Selang silikon digunakake kanggo truk, Mercedes-Benz, VOLVO, SCANIA, RENAULT, MAN, IVECO, DAF lsp. Selang kasebut nyambungake stopkontak turbocharger menyang inlet sing adhem, lan adhem ngisi daya menyang macem-macem mesin. Nambah kekuwatan sing kasedhiya saka pamindahan mesin tartamtu lan uga dadi bagean utama strategi kontrol mesin sing ditujokake kanggo memenuhi peraturan emisi gas buang. DAF21312237 VOLVO1665971 VOLVO3183620 VOLVO8149800 Kanggo c unggul ...