Hubungi Kita

Linhai Qisheng Rubber And Plastik Product Co., Ltd.

Alamat

Kawasan Industri Youxi, Linhai, Zhejiang, China

Telpon

86-13575876950
86-13058879128
0086-0576-85080556
0086-0576-85930448
0086-0576-85080676

Jam

Ora ngaso suwene setaun

Tetep berhubung terus

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita