Selang silikon Fluoro

  • Fluorosilicone  Hose

    Selang Fluorosililik

    Spesifikasi Teknis: Migunakake Bahan Turbocharger utawa Bahan Pendingin Ing Karet Karbon Fluoro (HK), Suhu kerja Silikon silikon -40 ℃ ~ 260 ℃ Tekanan Makarya 0.3Mpa ~ 1.2Mpa Kekuwatan Tarik ≥ 7.5 Mpa Poliester utawa Kain Nomex, Panel 4mm (3ply ), Tembok 5mm (4ply) Werna Ireng, Biru, Abang, Kuning, Jingga, Ijo ... (warna apa wae rubber Karet fluorosilicone minangka bahan sing tahan resistensi kimia luwih gedhe tinimbang silikon. Selang Fluoro / Fluorosilicone ...