Selang Fluorosililik

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi Teknis:

Migunakake Turbocharger utawa Coolant
Materi  Ing njero Karet Fluoro Karbon (HK), Ing njaba silikon
Suhu Makarya -40 ℃ ~ 260 ℃
Tekanan Makarya 0.3Mpa ~ 1.2Mpa
Kekuwatan Tensile ≥ 7,5 Mpa
 Kain Dikiataken Polyester utawa Nomex, tembok 4mm (3ply), tembok 5mm (4ply)
Werna Ireng, Biru, Abang, Kuning, Oranye, Ijo… (kasedhiya warna)

Karet fluorosilicone minangka bahan sing tahan resistensi kimia luwih gedhe tinimbang silikon. Selang Fluoro / Fluorosilicone kompatibel karo bahan bakar, minyak, banyu lan anti pembekuan, dikuatake karo 3-ply nganti 5-ply Polyester, Aramid utawa Nomex, duwe kemampuan khusus kanggo ngatasi tekanan lan suhu ekstrem lan luwih apik tinimbang selang silikon asli.

硅胶

Fitur Produk:
Lumahing 1.Smooth, tahan gesekan lan umur dawa;
2. tahan suhu dhuwur;
3. resistensi tahan lan resistensi ozon;
4. kateguhan sing apik;
5. Nyegah korosi;
6. Bisa disesuaikan karo conto utawa gambar;
7. Pabrik OEM, rega lan kualitas bisa luwih dikontrol.

Keuntungan Kita:
1. Ora ana rasa, tanpa keracunan, ora ana kontaminasi (ramah lingkungan)
2. Tahan suhu dhuwur, penuaan, radiasi, adhem, panas, Asam, Bahan Kimia
3. Nganggo nyandhang nyuwek, anti-sepsis, alus, tahan busur, resistensi korona
4. Akurasi lan pamulangan pump sing apik, Permeabilitas sing apik
5. Umur fleksibel lan nyuda pangopènan
6. Selang silikon fluoro bisa digunakake kanthi akeh ing bidang penerbangan, elektronik, minyak bumi, kimia, mekanik, listrik, medis, oven, panganan, lan departemen industri liyane sing ana insulasi listrik sing apik, bahan transportasi cair.
7. Selang silikon fluoro diproduksi nganggo karet silikon Fluoro sing apik karo formula ilmiah, liwat proses teknologi canggih.
8. Iki nduweni keluwesan, resistensi suhu dhuwur, lan stabilitas sing apik, bisa digunakake kanggo nyedhiyakake perlindungan insulasi kanggo alat listrik rumah tangga, alat listrik industri.

Pabrik kita bisa ngatur kabeh jinis selang fluorosilikon khusus kanggo pelanggan manca.

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk