Selang silikon tahan suhu tahan tinggi & tahan panas

Katrangan singkat:

Parameter Produk
Bahan: Silikon berkualitas tinggi, lapisan aramid dikuatake
Suhu kerja: -40 ℃ -260 ℃
Tekanan Kerja: 0,3 nganti 0.9MPa
Kelas tahan api: V-0 (UL94)


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi Teknis:

Materi Silikon kelas dhuwur
Tekanan kerja 0,3 ~ 0,9Mpa
Penguatan  nomex / poliester
Kandel 3-5 mm
Toleransi ukuran ± 0,5mm
Atose 40-80 dharat A
Suhu operasi -40 ° C ~ 260 ° C
Resistensi tekanan dhuwur 80 nganti 150psi
Werna Abang / kuning / ijo / oranye / putih / ireng / biru / ungu lsp.
Sertifikat IATF 16949: 2016
OEM Ditampa 

 

Teknologi produksi lan sistem peralatan performa dhuwur selang tahan silikon tahan tahan api terus ditingkatake liwat self-R & D lan introduksi saka luar negeri. Nggunakake kain aramid minangka lapisan penguat, keseimbangan resistensi suhu lan resistensi tekanan bisa ditindakake, lan bahan tahan api ditambahake supaya luwih adaptasi karo lingkungan suhu tinggi kompartemen mesin.

changedone

 

Fitur lan aplikasi produk

Lapisan njaba: Lumahing Gamelan

Lapisan sing dikuatake: Kain aramid 

Lapisan batin: Silikon tahan api

 

 

a. Aramid dipilih minangka lapisan sing dikuatake, sing nduweni fitur kapadhetan rendah, kekuatan dhuwur lan non-konduktif, sing ndadekake tahan radiasi, tahan aus lan tahan suhu tinggi. Retardant geni ditambahake supaya bahan tahan api tekan V-0 (UL94);

b. Yen dibandhingake karo karya manual tradisional, efisiensi produksi bakal ditambah.

c. Proses stabil, formula bisa dikendhaleni, lan kinerja tahan api bisa ningkatake adaptasi instalasi selang silikon.

Sertifikat Paten Model Utilitas kanggo "Selang silikon tahan suhu kinerja tinggi lan tahan api "

 

FAQ:

P: Apa sampeyan bisa nyithak logo ing selang miturut kebutuhan klien?

A: Ya, kita bisa nyelehake logo sampeyan yen sampeyan bisa menehi hak cipta lan surat otoritas.

P: Kepiye sampeyan bisa njamin kualitas utawa babar pisan? 

A: Yen ana masalah kualitas nalika digunakake, kabeh produk bisa bali utawa miturut panjaluk konsumen.

P: Apa sampeyan bisa ngatur kemasan? 

A: Nggih. wenehake desain kemasan utawa ide pengepakan.

P: Apa sampeyan bisa nggawe selang khusus? 

A: Ya, ukuran, diameter lan dawa bisa diproduksi miturut kebutuhan klien. Selang liyane kanthi macem-macem bentuk kaya ing ngisor iki:

1
2
3
4
5
6

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk