Selang karet cetakan

  • Mould Rubber Hose

    Selang Karet Mould

    Selang karet cetakan diproses liwat proses produksi bahan baku karet ing rongga cetakan tertutup kanthi bantuan pemanasan lan tekanan. Produk kasebut minangka selang udara, digunakake kanggo inlet udara peralatan mekanik, tahan tuwa, suhu cair lan ozon sing sithik, lan kenceng hawa sing apik. Selang Karet Mould nduweni 2-lapis utawa 3-lapis lan kawat baja sing dikuatake, lan ketemu utawa ngluwihi SAE J20, SAE J30, SAE J100, DIN lan ISO Standard. Teknologi iki ditrapake kanggo ...