Warta Perusahaan

  • Linhai Qisheng rawuh ing Automekanika Shanghai kaping 15

    Wiwit tanggal 3 nganti 6 Desember 2019, Automekanika Shanghai kaping 15 dianakake ing Pusat Pameran Nasional lan Pameran Nasional Shanghai. Minangka perusahaan manufaktur selang karet kanthi pengalaman industri 20 taun, Linhai Qisheng tampil ing acara industri iki kanthi macem-macem lini produk, ...
    Waca liyane
  • Linhai Qisheng Nduweni 5 Sertifikat Paten Model Utilitas Anyar

    Bubar iki, Qisheng entuk 5 sertifikat paten model utilitas anyar. Yaiku "Selang karet kanthi penjepit logam", "Selang silikon kanthi lapisan penguat anti-slip", "Selang silikon tahan tahan suhu tinggi lan tahan api", "Gampang dipasang ...
    Waca liyane