Seri liyane

  • Quick Connector

    Konektor Cepet

    Konektor cepet Qisheng sing inovatif, aman lan "cepet" digawe saka bahan sintetis lan cocog kanggo umume garis media. Dadi bahan bakar, minyak, uap, pendinginan banyu lan jalur udara, konektor cepet Qisheng cocog kanggo dicocogake karo sistem pipa otomotif. Konektor cepet Qisheng nganggo struktur penyegelan radial sealing dobel, lan cincin O batin digawe saka karet modifikasi, sing khusus disesuaikan kanggo macem-macem sifat fisik lan kimia ...