Produk

  • Quick Connector

    Konektor Cepet

    Konektor cepet Qisheng sing inovatif, aman lan "cepet" digawe saka bahan sintetis lan cocog kanggo umume garis media. Dadi bahan bakar, minyak, uap, pendinginan banyu lan jalur udara, konektor cepet Qisheng cocog kanggo dicocogake karo sistem pipa otomotif. Konektor cepet Qisheng nganggo struktur penyegelan radial sealing dobel, lan cincin O batin digawe saka karet modifikasi, sing khusus disesuaikan kanggo macem-macem sifat fisik lan kimia ...
  • Wrapped Rubber Hose

    Selang Karet Dibungkus

    Selang karet kebungkus kanthi manual dilengkapi 2-ply nganti 4-ply, lan ketemu utawa ngluwihi SAE J20, SAE J30, SAE J100, DIN lan ISO Standard. Teknologi iki ditrapake kanggo diameter batin gedhe lan tekanan burst sing dibutuhake.

  • T shape Silicone Coupler

    T bentuk Silikon Coupler

    Spesifikasi Teknis: Bahan silikon kelas Tekanan kerja 0.3 ~ 0.9Mpa Penguatan nomex / poliester Ketebalan 2-3mm Toleransi ukuran ± 0,5mm Hardness 40-80 gisik Suhu Operasional - 40 derajat. C nganti + 220 deg. C resistensi tekanan dhuwur 80 nganti 150psi Warna Abang / kuning / ijo / oranye / putih / ireng / biru / ungu lan liya-liyane. Sertifikat IATF 16949: 2016 OEM Ditampa bentuk silikon kopling digunakake dening para profesional ing mobil otomotif kayata performa ...
  • High Temp Reinforced Silicone Hump Coupler Hoses

    Hos Coupler Bongkok Silikon Bantalan Semprot Dhuwur

    Spesifikasi Teknis: Bahan tekanan silikon kelas dhuwur Tekanan kerja 0.3 ~ 0.9Mpa Penguatan nomex / poliester Ketebalan 2-3mm Toleransi ukuran ± 0,5mm Hardness 65 ± 5 pesisir Suhu operasional - 40 derajat. C nganti + 220 deg. C resistensi tekanan dhuwur 80 nganti 150psi Warna Abang / kuning / ijo / oranye / putih / ireng / biru / ungu lan liya-liyane. Sertifikat IATF 16949: 2016 OEM Ditampa Huff Coupler Silikon Ditampa ngidini ekspansi, gerakan, lan geter ekstrem ing antarane ...
  • High Temperature Performance Silicone Vacuum Hoses

    Hos Vakum Silikon Kinerja Suhu Tinggi

    Selang Vakum Silikon sing diekstrusi umume digunakake kanggo sistem advance vakum, sistem turbo, sistem pendingin, kontrol emisi, lan aplikasi kisaran suhu. Ukuran sing kasedhiya: 2mm (5/64 ″), 3mm, 3.5mm, 4mm, 5mm, 6mm, 7mm, 8mm, 9.5mm (3/8 ″), 10mm, 12.7mm (1/2 ″)

  • Silicone Heater Hoses

    Selang Pemanas Silikon

    Selang pemanas silikon memenuhi utawa ngluwihi persyaratan spesifikasi SAE J20 R3 Kelas A. Selang silikon dikuatake nganggo kain poliester 1-lapis. Ganti selang OEM stok lawas nganggo selang pemanas silikon sing tahan kanggo solusi pendingin, bocor adhem, retak, peeling, penuaan lan ozon.

  • Extrusion Rubber Hose

    Selang Karet Ekstrusi

    Selang Karet Ekstrusi fitur 1-lapis / 2-lapis sing dikuatake, lan ketemu utawa ngluwihi SAE J20, SAE J30, SAE J100, DIN lan ISO Standard.

  • Silicone Elbows

    Siku silikon

    Selang Silikon Siku Coupler Siku nampilake bahan suhu bertulang multi-ply, sing bisa ditemokake utawa ngluwihi SAEJ20 Standar. Hoses Silikon Siku Qisheng digunakake dening para profesional ing industri kayata kendharaan balap kinerja tinggi, truk komersial lan bis, Kelautan, kendaraan pertanian lan off road, diesel turbo, panganan lan omben-omben, lan industri manufaktur umume. Selang kopling siku silikon Qisheng kasedhiya ing inci standar lan ukuran Metrik sing angel ditemokake. W ...
  • Straight Silicone Coupler Hose

    Selang Coupler Silikon Lurus

    Selang Silikon Silikon nampilake bahan suhu dhuwur sing dikuatake 3/4-ply, sing bisa ditemokake utawa ngluwihi SAEJ20 Standard. Selang digunakake dening para profesional ing industri kayata kendaraan balap kinerja tinggi, truk lan bis, Kelautan, kendaraan pertanian lan off road, diesel turbo, lan industri manufaktur umum. Selang Silikon Lurus iku cocog kanggo sambungan tekanan tugas abot ing lingkungan mesin bermusuhan, suhu ekstrem lan macem-macem kisaran tekanan ...
  • Silicone Hose Kit

    Kit Selang Silikon

    Silikon Intercooler Turbo Selang Kit Selang Radiator Silikon dirancang kanggo ngganti selang karet OEM. Kit selang coolant bisa digunakake kanggo olahraga motor lan panggunaan nyopir saben dina. Selang radiator digawe saka silikon kelas premium multi-lapis lan dikuatake karo poliester berkualitas tinggi kanggo nyuda risiko kegagalan komponen lan mbisakake suhu lan tekanan sing bisa dikendhaleni kanthi kapercayan lengkap Silinder Air Intake Hose / Turbo Inlet Silicone Air Intake .
  • Super High Temp Silicone Charge Air Cooler CAC Hose

    Sel Silikon Charge Charge Air Super High Temp

    Selang silikon digunakake kanggo truk, Mercedes-Benz, VOLVO, SCANIA, RENAULT, MAN, IVECO, DAF lsp. Selang kasebut nyambungake stopkontak turbocharger menyang inlet sing adhem, lan adhem ngisi daya menyang macem-macem mesin. Nambah kekuwatan sing kasedhiya saka pamindahan mesin tartamtu lan uga dadi bagean utama strategi kontrol mesin sing ditujokake kanggo memenuhi peraturan emisi gas buang. DAF21312237 VOLVO1665971 VOLVO3183620 VOLVO8149800 Kanggo c unggul ...
  • Mould Rubber Hose

    Selang Karet Mould

    Selang karet cetakan diproses liwat proses produksi bahan baku karet ing rongga cetakan tertutup kanthi bantuan pemanasan lan tekanan. Produk kasebut minangka selang udara, digunakake kanggo inlet udara peralatan mekanik, tahan tuwa, suhu cair lan ozon sing sithik, lan kenceng hawa sing apik. Selang Karet Mould nduweni 2-lapis utawa 3-lapis lan kawat baja sing dikuatake, lan ketemu utawa ngluwihi SAE J20, SAE J30, SAE J100, DIN lan ISO Standard. Teknologi iki ditrapake kanggo ...