Selang Karet

  • Wrapped Rubber Hose

    Selang Karet Dibungkus

    Selang karet kebungkus kanthi manual dilengkapi 2-ply nganti 4-ply, lan ketemu utawa ngluwihi SAE J20, SAE J30, SAE J100, DIN lan ISO Standard. Teknologi iki ditrapake kanggo diameter batin gedhe lan tekanan burst sing dibutuhake.

  • Extrusion Rubber Hose

    Selang Karet Ekstrusi

    Selang Karet Ekstrusi fitur 1-lapis / 2-lapis sing dikuatake, lan ketemu utawa ngluwihi SAE J20, SAE J30, SAE J100, DIN lan ISO Standard.

  • Mould Rubber Hose

    Selang Karet Mould

    Selang karet cetakan diproses liwat proses produksi bahan baku karet ing rongga cetakan tertutup kanthi bantuan pemanasan lan tekanan. Produk kasebut minangka selang udara, digunakake kanggo inlet udara peralatan mekanik, tahan tuwa, suhu cair lan ozon sing sithik, lan kenceng hawa sing apik. Selang Karet Mould nduweni 2-lapis utawa 3-lapis lan kawat baja sing dikuatake, lan ketemu utawa ngluwihi SAE J20, SAE J30, SAE J100, DIN lan ISO Standard. Teknologi iki ditrapake kanggo ...