Kit Selang Silikon

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Kit Selang Turbo Intercooler Silikon

Kit Selang Radiator Silikon dirancang kanggo ngganti selang karet OEM. Kit selang coolant bisa digunakake kanggo olahraga motor lan panggunaan nyopir saben dina. Selang radiator digawe saka silikon kelas premium multi-lapis lan dikuatake karo poliester berkualitas tinggi kanggo nyuda resiko kegagalan komponen lan mbisakake suhu lan tekanan sing bisa dikendhaleni kanthi lengkapnce

11111
2222
33333
44444

Selang Intake Udara Silikon / Turbo Inlet

Selang Intake Udara Silikon utawa inlet turbo ngganti stok selang mbatesi OEM kanthi bahan silikon sing diperkuat kanthi suhu tinggi. Beda karo kit asupan udara aftermarket liyane, tabung silikon HPS nambah aliran udara lan nyuda rendhem panas nalika stok udhara sing dirancang kanthi apik ing level efisien. Tanpa nyetel maneh, tabung asupan udara kirim silikon MAF ngasilake bathi kinerja sing wis kabukten karo dyno.

5555
66666
77777
8888888

Spesifikasi Teknis

Materi

Karet Silikon tingkat dhuwur

Kain Dikiataken

Polyester utawa Nomex, tembok 4mm (3ply), tembok 5mm (4ply)

Rentang tahan adhem / panas

- 40 deg. C nganti + 220 deg. C 

Tekanan kerja

0.3-0.9MPa

Kauntungan

Tanggung suhu dhuwur & sithik, tanpa rasa beracun, insulasi, anti-ozon, tahan minyak lan korosi

Dawane

30mm nganti 6000mm

KTP

4mm nganti 500mm

Kandel Tembok

2-6mm

Toleransi ukuran

± 0,5mm

Atose

40-80 dharat A

Resistensi tekanan dhuwur

80 nganti 150psi

Werna

Biru, ireng, Abang, Oranye, Ijo, Kuning, Ungu, Putih lsp. (Kasedhiya warna)

Otentikasi

IATF 16949: 2016

 Komentar: Selang silikon TIDAK kompatibel karo bahan bakar utawa minyak.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita