Kit selang silikon

  • Silicone Hose Kit

    Kit Selang Silikon

    Silikon Intercooler Turbo Selang Kit Selang Radiator Silikon dirancang kanggo ngganti selang karet OEM. Kit selang coolant bisa digunakake kanggo olahraga motor lan panggunaan nyopir saben dina. Selang radiator digawe saka silikon kelas premium multi-lapis lan dikuatake karo poliester berkualitas tinggi kanggo nyuda risiko kegagalan komponen lan mbisakake suhu lan tekanan sing bisa dikendhaleni kanthi kapercayan lengkap Silinder Air Intake Hose / Turbo Inlet Silicone Air Intake .