Selang Silikon

  • High Temp Reinforced Silicone Hump Coupler Hoses

    Hos Coupler Bongkok Silikon Bantalan Semprot Dhuwur

    Spesifikasi Teknis: Bahan tekanan silikon kelas dhuwur Tekanan kerja 0.3 ~ 0.9Mpa Penguatan nomex / poliester Ketebalan 2-3mm Toleransi ukuran ± 0,5mm Hardness 65 ± 5 pesisir Suhu operasional - 40 derajat. C nganti + 220 deg. C resistensi tekanan dhuwur 80 nganti 150psi Warna Abang / kuning / ijo / oranye / putih / ireng / biru / ungu lan liya-liyane. Sertifikat IATF 16949: 2016 OEM Ditampa Huff Coupler Silikon Ditampa ngidini ekspansi, gerakan, lan geter ekstrem ing antarane ...
  • High Temperature Performance Silicone Vacuum Hoses

    Hos Vakum Silikon Kinerja Suhu Tinggi

    Selang Vakum Silikon sing diekstrusi umume digunakake kanggo sistem advance vakum, sistem turbo, sistem pendingin, kontrol emisi, lan aplikasi kisaran suhu. Ukuran sing kasedhiya: 2mm (5/64 ″), 3mm, 3.5mm, 4mm, 5mm, 6mm, 7mm, 8mm, 9.5mm (3/8 ″), 10mm, 12.7mm (1/2 ″)

  • Silicone Heater Hoses

    Selang Pemanas Silikon

    Selang pemanas silikon memenuhi utawa ngluwihi persyaratan spesifikasi SAE J20 R3 Kelas A. Selang silikon dikuatake nganggo kain poliester 1-lapis. Ganti selang OEM stok lawas nganggo selang pemanas silikon sing tahan kanggo solusi pendingin, bocor adhem, retak, peeling, penuaan lan ozon.

  • Silicone Elbows

    Siku silikon

    Selang Silikon Siku Coupler Siku nampilake bahan suhu bertulang multi-ply, sing bisa ditemokake utawa ngluwihi SAEJ20 Standar. Hoses Silikon Siku Qisheng digunakake dening para profesional ing industri kayata kendharaan balap kinerja tinggi, truk komersial lan bis, Kelautan, kendaraan pertanian lan off road, diesel turbo, panganan lan omben-omben, lan industri manufaktur umume. Selang kopling siku silikon Qisheng kasedhiya ing inci standar lan ukuran Metrik sing angel ditemokake. W ...
  • Straight Silicone Coupler Hose

    Selang Coupler Silikon Lurus

    Selang Silikon Silikon nampilake bahan suhu dhuwur sing dikuatake 3/4-ply, sing bisa ditemokake utawa ngluwihi SAEJ20 Standard. Selang digunakake dening para profesional ing industri kayata kendaraan balap kinerja tinggi, truk lan bis, Kelautan, kendaraan pertanian lan off road, diesel turbo, lan industri manufaktur umum. Selang Silikon Lurus iku cocog kanggo sambungan tekanan tugas abot ing lingkungan mesin bermusuhan, suhu ekstrem lan macem-macem kisaran tekanan ...
  • Silicone Hose Kit

    Kit Selang Silikon

    Silikon Intercooler Turbo Selang Kit Selang Radiator Silikon dirancang kanggo ngganti selang karet OEM. Kit selang coolant bisa digunakake kanggo olahraga motor lan panggunaan nyopir saben dina. Selang radiator digawe saka silikon kelas premium multi-lapis lan dikuatake karo poliester berkualitas tinggi kanggo nyuda risiko kegagalan komponen lan mbisakake suhu lan tekanan sing bisa dikendhaleni kanthi kapercayan lengkap Silinder Air Intake Hose / Turbo Inlet Silicone Air Intake .
  • Super High Temp Silicone Charge Air Cooler CAC Hose

    Sel Silikon Charge Charge Air Super High Temp

    Selang silikon digunakake kanggo truk, Mercedes-Benz, VOLVO, SCANIA, RENAULT, MAN, IVECO, DAF lsp. Selang kasebut nyambungake stopkontak turbocharger menyang inlet sing adhem, lan adhem ngisi daya menyang macem-macem mesin. Nambah kekuwatan sing kasedhiya saka pamindahan mesin tartamtu lan uga dadi bagean utama strategi kontrol mesin sing ditujokake kanggo memenuhi peraturan emisi gas buang. DAF21312237 VOLVO1665971 VOLVO3183620 VOLVO8149800 Kanggo c unggul ...
  • High performance high temperature resistant& flame retardant silicone hose

    Selang silikon tahan suhu tahan tinggi & tahan panas

    Parameter Produk
    Bahan: Silikon berkualitas tinggi, lapisan aramid dikuatake
    Suhu kerja: -40 ℃ -260 ℃
    Tekanan Kerja: 0,3 nganti 0.9MPa
    Kelas tahan api: V-0 (UL94)