Selang silikon standar

  • High Temp Reinforced Silicone Hump Coupler Hoses

    Hos Coupler Bongkok Silikon Bantalan Semprot Dhuwur

    Spesifikasi Teknis: Bahan tekanan silikon kelas dhuwur Tekanan kerja 0.3 ~ 0.9Mpa Penguatan nomex / poliester Ketebalan 2-3mm Toleransi ukuran ± 0,5mm Hardness 65 ± 5 pesisir Suhu operasional - 40 derajat. C nganti + 220 deg. C resistensi tekanan dhuwur 80 nganti 150psi Warna Abang / kuning / ijo / oranye / putih / ireng / biru / ungu lan liya-liyane. Sertifikat IATF 16949: 2016 OEM Ditampa Huff Coupler Silikon Ditampa ngidini ekspansi, gerakan, lan geter ekstrem ing antarane ...
  • High Temperature Performance Silicone Vacuum Hoses

    Hos Vakum Silikon Kinerja Suhu Tinggi

    Selang Vakum Silikon sing diekstrusi umume digunakake kanggo sistem advance vakum, sistem turbo, sistem pendingin, kontrol emisi, lan aplikasi kisaran suhu. Ukuran sing kasedhiya: 2mm (5/64 ″), 3mm, 3.5mm, 4mm, 5mm, 6mm, 7mm, 8mm, 9.5mm (3/8 ″), 10mm, 12.7mm (1/2 ″)

  • Silicone Heater Hoses

    Selang Pemanas Silikon

    Selang pemanas silikon memenuhi utawa ngluwihi persyaratan spesifikasi SAE J20 R3 Kelas A. Selang silikon dikuatake nganggo kain poliester 1-lapis. Ganti selang OEM stok lawas nganggo selang pemanas silikon sing tahan kanggo solusi pendingin, bocor adhem, retak, peeling, penuaan lan ozon.

  • Silicone Elbows

    Siku silikon

    Selang Silikon Siku Coupler Siku nampilake bahan suhu bertulang multi-ply, sing bisa ditemokake utawa ngluwihi SAEJ20 Standar. Hoses Silikon Siku Qisheng digunakake dening para profesional ing industri kayata kendharaan balap kinerja tinggi, truk komersial lan bis, Kelautan, kendaraan pertanian lan off road, diesel turbo, panganan lan omben-omben, lan industri manufaktur umume. Selang kopling siku silikon Qisheng kasedhiya ing inci standar lan ukuran Metrik sing angel ditemokake. W ...
  • Straight Silicone Coupler Hose

    Selang Coupler Silikon Lurus

    Selang Silikon Silikon nampilake bahan suhu dhuwur sing dikuatake 3/4-ply, sing bisa ditemokake utawa ngluwihi SAEJ20 Standard. Selang digunakake dening para profesional ing industri kayata kendaraan balap kinerja tinggi, truk lan bis, Kelautan, kendaraan pertanian lan off road, diesel turbo, lan industri manufaktur umum. Selang Silikon Lurus iku cocog kanggo sambungan tekanan tugas abot ing lingkungan mesin bermusuhan, suhu ekstrem lan macem-macem kisaran tekanan ...
  • High performance high temperature resistant& flame retardant silicone hose

    Selang silikon tahan suhu tahan tinggi & tahan panas

    Parameter Produk
    Bahan: Silikon berkualitas tinggi, lapisan aramid dikuatake
    Suhu kerja: -40 ℃ -260 ℃
    Tekanan Kerja: 0,3 nganti 0.9MPa
    Kelas tahan api: V-0 (UL94)