Selang kopling lurus

  • Straight Silicone Coupler Hose

    Selang Coupler Silikon Lurus

    Selang Silikon Silikon nampilake bahan suhu dhuwur sing dikuatake 3/4-ply, sing bisa ditemokake utawa ngluwihi SAEJ20 Standard. Selang digunakake dening para profesional ing industri kayata kendaraan balap kinerja tinggi, truk lan bis, Kelautan, kendaraan pertanian lan off road, diesel turbo, lan industri manufaktur umum. Selang Silikon Lurus iku cocog kanggo sambungan tekanan tugas abot ing lingkungan mesin bermusuhan, suhu ekstrem lan macem-macem kisaran tekanan ...