selang kopling bongkok lurus

  • High Temp Reinforced Silicone Hump Coupler Hoses

    Hos Coupler Bongkok Silikon Bantalan Semprot Dhuwur

    Spesifikasi Teknis: Bahan tekanan silikon kelas dhuwur Tekanan kerja 0.3 ~ 0.9Mpa Penguatan nomex / poliester Ketebalan 2-3mm Toleransi ukuran ± 0,5mm Hardness 65 ± 5 pesisir Suhu operasional - 40 derajat. C nganti + 220 deg. C resistensi tekanan dhuwur 80 nganti 150psi Warna Abang / kuning / ijo / oranye / putih / ireng / biru / ungu lan liya-liyane. Sertifikat IATF 16949: 2016 OEM Ditampa Huff Coupler Silikon Ditampa ngidini ekspansi, gerakan, lan geter ekstrem ing antarane ...