Selang Coupler Silikon Lurus

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Selang Silikon Silikon nampilake bahan suhu dhuwur sing dikuatake 3/4-ply, sing bisa ditemokake utawa ngluwihi SAEJ20 Standard. Selang digunakake dening para profesional ing industri kayata kendaraan balap kinerja tinggi, truk lan bis, Kelautan, kendaraan pertanian lan off road, diesel turbo, lan industri manufaktur umum.
Selang Silikon Lurus iku cocog kanggo sambungan tekanan tugas abot ing lingkungan mesin bermusuhan, suhu ekstrem lan macem-macem kisaran tekanan ing level kinerja dhuwur.

Spesifikasi:

Materi

Karet Silikon kelas dhuwur

Rentang panggunaan

Kopling silikon langsung digunakake dening para profesional ing mobil otomotif kayata kendaraan balap performa tinggi, truk komersial lan bis, Kelautan, kendaraan pertanian lan off road, solar turbo. 

Kain Dikiataken

Polyester utawa Nomex, tembok 4mm (3ply), tembok 5mm (4ply)

Rentang tahan adhem / panas

- 40 deg. C nganti + 220 deg. C 

Tekanan kerja

0.3-0.9MPa

Kauntungan

Tanggung suhu dhuwur & sithik, tanpa rasa beracun, insulasi, anti-ozon, tahan minyak lan korosi

Dawane

30mm nganti 6000mm

KTP

4mm nganti 500mm

Kandel Tembok

2-6mm

Toleransi ukuran

± 0,5mm

Atose

40-80 dharat A

Resistensi tekanan dhuwur

80 nganti 150psi

Werna

Biru, ireng, Abang, Oranye, Ijo, Kuning, Ungu, Putih lsp. (Kasedhiya warna)

Otentikasi

IATF16949: 2016 / SAEJ20

 

Napa milih selang silikon?
-Gawe tekanan dhuwur (Tekanan Mbledhos 5.5 ~ 9.7MPa)
-Gawa suhu dhuwur (-60 ° C ~ +220 ° C)
-Tahanan korosi
-Sistensi resisten
-Awal operasi luwih dawa tinimbang EPDM (Paling ora luwih saka 1 taun)

Fitur Produk:
-Pabrik asli, bahan baku silikon merek kanggo entuk rega pilihan.
-Teknisi berpengalaman kanggo njamin kualitas selang.
-OEM & ODM selang olèh.
-Layanan sawise adol sing apik.
-IATF 16946 sertifikasi.
-S logo Pelanggan bisa ditampa.

Selang silikon standar sing dikembangake kalebu: Selang Coupler Lurus, Selang Peredam, Selang Hump Coupler & Selang Bongkok Hump, Selang 45/90/135/180 derajat Siku & Selang Reduksi Siku, 45/90 derajat Hump Elbow & Hump Elbow Reducer Selang, T- Selang Potongan, Selang Vakum, lan liya-liyane, kabeh ana macem-macem ukuran diameter batin. 

Pabrik kita bisa ngatur kabeh jinis selang silikon bentuk khusus kanggo pelanggan manca.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita